Thursday, July 15, 2010

:: cerita separuh julai.. ::

:: selamat malam ye kawan2 yg disayangi..♥♥♥..dan dihormati.. ::

:: tahu kenapa entry ini dinamakan cerita separuh julai?..mesti tato kan..hehe..semuanya sebab saya nak cerita semua yang berlaku sepanjang separuh bulan julai ni..start dari saya sampai kat kedah..sampai la sekarang..iaitu 16 julai 2010.. ::

:: sebelum ni kterog duduk kat luar..kat Teja Garden..setelah berusaha mencari segala jalan dan penyelesaian..akhirnya kami dapat juga kolej..dah tahu dapat kolej..kami mula memikirkan cara untuk membawa barang kami yang banyak untuk masuk kolej..akhirnya setelah mendapat kata sepakat..kami bersetuju untuk menyewa lori..bila kawan-kawan yang lain tahu yang kami hendak menyewa lori untuk m'angkut barang masuk kolej..ramai yang tanya.."banyak sangat ke barang korang?"..



inilah hasilnya setelah setahun kami duduk kat rumah sewa 2..wajar kan kalau kami sewa lori..haha

yang seronoknya..dalam sibuk untuk berpindah dan menguruskan segala yang perlu..kami sempat lagi pergi melancong ke Cameron Highlands..dengan alasan..sebab tade asement lagi..haha..


haaaa..ini la gambar kteorg semasa bercuti di Cameron..nampak tu semua muka happy..hehe..

:: kalau ikot tarikh sekarang..dah 14 hari saya berada di Kedah untuk meneruskan pengajian saya...dan sekarang saya berada di bukit kachi @ SME bank..di tingkat 4..apa2 pun yang terjadi..saya tetap harus berusaha dan belajar lebih tabah untuk menghadapi hidup ini..saya akan berusaha sebaik yang mungkin demi ayah dan mak saya yang telah banyak berkorban untuk saya..yang tak pernah berkata TIDAK kepada saya.. saya akan buat yang terbaik untuk mereka..kalau tak ada aral melintang..saya akan jadikan master saya sebagai hadiah buat mak saya pada 07 february 2011..amin.. ::

"GANTUNGKAN AZAM DAN SEMANGATMU SETINGGI BINTANG DI LANGIT DAN RENDAHKANLAH HATIMU SERENDAH MUTIARA DI LAUTAN"








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...